Bodrum Bodrum....

Honeymoon :) Bal-Ay = Balayı :P

Balayı için tercih edilebilecek en güzel yerlerden olan Bodrum her yıl daha da güzelleşiyor. İlk durağımız Bodrum Voyage Oteliydi. İyi ki de gitmişiz diyoruz. Sakin sessiz denize sıfır ve oldukça huzur dolu bir yer. Çalışanların mükemmeliyetçiği profesyonelliği ve arkadaşça olması pahabiçilemez. Otelde 16 yaş sınırı var ve bu özelliği tam da balayı çiftleri için cazip edici diyebilirim. Yemekleri mükemmel . Oteldeki sunulan hizmetler ayrı bir güzel. Temizlik konusunda oldukça titizler. 3 gün kaldık fakat eminim 1 haftada kalsak yine tadı damağımızda kalacak cinstendi. Gelecek senenin yaz aylarında muhakkak bir ziyaret daha gerçekleştireceğiz.



Çarşıları gezmeye doyamadık diyebiliriz.Herşey elinizin altında. İstediğinizi rahatlıkla bulabiliyorsunuz.

Manzarası mükemmel. Bodrum kalesi ve çarşı karşı koyda. Kişi başı 5 lira gibi bir ücretle deniz yoluyla karşı tarafa 3 dk lık bir süre içerisinde geçebiliyorsunuz. Otelin bulunduğu koy Bardakçı koyu adı altında olup oldukça nezih.Denizi çok temiz. Dibi görünüyor gerçekten. Rahmetli Zeki MÜRENİN en çok tercih ettiği koylardan biri. Hatta otelin içinde Zeki Müren çeşmesi var.













Eğer olurda yolunuz düşerse SPA ya girmeyi de ihmal etmeyin. Özellikle balayı çiftiyseniz indirimlerinden yararlanın derim. Mistik kokular ve aromaterapi yağlarının sonrasında derin bir uyku sizi bekliyor olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder